PARELHOENSTRAAT 33 - 9080 LOCHRISTI

OVER

Ina Creten

Kinesiste & Golf physio coach

Over mezelf

Ik ben sinds 1994 actief als kinesiste en ben nog steeds heel gedreven en gemotiveerd om steeds nieuwe technieken en visies bij te leren. Elke kine heeft natuurlijk zijn specialisaties. Persoonlijk verdiepte ik me in ademhalingstherapie en verkreeg hierdoor een bijzondere beroepsbekwaamheid in respiratoire kine.
In mijn vrije tijd kan je me regelmatig terugvinden op de golfclub. Hier kwam ik in contact met andere golfers en ook met golfspel gerelateerde lichaamsklachten. Ik verdiepte me in deze problematiek en volgde een cursus aan het Titleist Performance Institute in Californië.
Nu probeer ik met de juiste begeleiding golfspelers te laten genieten van het golfspel met zo min mogelijk klachten en hun spel te verbeteren door het aanleren van betere golf-specifieke lichaamsbewegingen.

De praktijk

De praktijk beschikt over apart gesloten behandelruimtes en een grote oefenzaal met diverse toestellen (crosstrainer, powerplay, hometrainer, 4D pro reaction trainer,…).
Elke kinesist heeft zijn eigen specialisatie waarbij we de patiënt met zorg en passie voor ons vak behandelen. Als team streven we naar gespecialiseerde zorg, waarbij we met elkaar overleggen, zorgen voor individuele begeleiding en voortdurende evaluatie.
We beschikken over een bijzondere bekwaamheid in respiratoire kine, scholen ons constant bij en verkregen het PQK label.

Team

Laurens

Laurens

Kinesist