PARELHOENSTRAAT 33 - 9080 LOCHRISTI

GOLF PHYSIO

Waarom?

Belang van golf physio

Er komt heel wat meer kijken bij golf dan enkel je bal goed slaan. Veel amateurs gaan zonder opwarming de driving range op. Direct op de baan gaan, een verkeerde swingtechniek en de aanwezigheid van eventuele fysieke beperkingen zorgen vaak voor het ontstaan van blessures en vermoeidheid.

In de VS bestaat reeds een traject waarbij golf en physio met elkaar worden gecombineerd. Dit fysiek traject zorgt ervoor dat je langer pijn- en blessurevrij kan spelen.

Individuele coaching

Individuele coaching is hiervoor ideaal. Er wordt met grote aandacht voor de mobiliteit en functionaliteit van je lichaam specifiek op je eigen noden gewerkt. Op deze manier verbetert je swingtechniek en kan je veel verder slaan.
Om deze begeleiding te optimaliseren doen we een TPI screening. Het doel hiervan is het nagaan of fysieke beperkingen of verkeerde gewoontes aan de basis liggen van eventuele swingproblemen.

De ideale swing techniek bestaat niet. Elke swing is lichaamseigen. Elke swing is goed als deze binnen jouw fysieke mogelijkheden ligt.

Contacteer ons

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website