PARELHOENSTRAAT 33 - 9080 LOCHRISTI

Jen

Jen

Kinesiste

Over mezelf

Ik ben afgestudeerd in 2013 als kinesitherapeut aan de Universiteit van Gent( afstudeerriching de  musculoskeletale kinesitherapie). Om de patienten zo goed mogelijk te kunnen behandelen volgde ik in de jaren nadien talrijke opleidingen: postgraduaat manuele therapie, dry needling, IMS, Mulligan, Spartanova…

Sinds 2013 werkte ik in verschillende praktijken en settings in binnen- en buitenland, elk met hun eigen specialisaties, waarden en aanpak. Hierdoor heb ik ondertussen al heel wat bagage aan behandeltechnieken en inzichten in mijn therapeutische rugzak.

Een goede behandeling begint volgens mij met een degelijk onderzoek waar niet enkel gekeken wordt naar de symptomen maar ook naar wat de onderliggende aard van het letsel. Tijdens de behandeling zelf wordt er altijd 1-op 1 gewerkt waarbij de focus ligt op een “reset” van het lichaam: het weefsel terug in zijn oorspronkelijke, pijnvrije staat krijgen. Daarnaast probeer ik ook de patient zo veel mogelijk inzichten te geven over het probleem en mogelijkheden om er zelf aan te kunnen werken om zo een tot een langdurig goed resultaat te komen.

Naast het werk in deze praktijk ben ik ook actief als kinesitherapeut bij het Hyundai WRC-team ( World Championchip Rally).